...
Akomodim
Mona’s Hostel

Hostel Mona's ndodhet në breg të detit në Sarandë, 600 m nga plazhi kryesor i qytetit të Sarandës. Hosteli ka dhoma familjare dhe plazhi Maestral është 1.4 km nga Hostel Mona.

Veçoritë:
Orari i recepsionit:
Regjistrimi: nga ora 14:00 – 20:00
Largimi: deri në orën 10:30

Pajisjet e dhomës
• Dollap me kyç
• Banjo e përbashkët
• Dush
• Prizë pranë shtratit
• Pajisje tualeti
•Peshqir

Të tjera
• Wi-Fi falas
• Parkim falas
• Parking për Biçikleta
• Mëngjesi nuk është i përfshirë
• Kuzhina
• Tarracë
• Ballkon

Shërbimet
• Transport për në aeroport me pagesë etj

Gjërat për t'u patur parasysh
• Mosha minimale e turistëve është 18 vjeç
• Në dhomë nuk ka mundësi të shtosh krevate fëmijësh
•Nuk lejohen kafshët
•Ndalohet pirja e duhanit

Kushtet e pagesës
• Vetëm me para në dorë

Kapaciteti:
Dhomë e përzier me 10 shtretër
Dhomë e përzierë me 4 shtretër (vetëm femra)

Kontakt

Adresa: 40 Rruga Onhezmi app 16 17. kati i pestë, 9701 Sarandë

Vendndodhja në Google maps

Shikoni gjithashtu

Our Partners