...
Where To Eat
Mare Nostrum Cuisine

Kuzhina Fusion ose kuzhina që kombinon një sërë elementesh nga kultura të ndryshme, është një nga elementët kryesore në këtë restorant. Oktapodi i gatuar aq mirë dhe midhjet mund të jenë ushqimi për të cilin keni nevojë. Vera e bardhë e shkëlqyer, vera e shtëpisë së bashku me birrën janë pijet më të porositura në Mare Nostrum Cuisine. Nëse do të ulëni jashtë, do të shijoni një pamje mahnitëse. Shumica e turistëve janë të kënaqur me stafin profesionist dhe shërbimin ekselent në këtë vend. Ju do të paguani çmime mëse të arsyeshme për pjatat tuaja. Dekori i mrekullueshëm dhe atmosfera e këndshme i bëjnë klientët të ndihen të relaksuar.

Kontakt

Adresa: Rruga Bilal Golemi, Sarande 1907

Cel:+355 85 224 342

Vendndodhja në Google maps

Shikoni gjithashtu

Our Partners