...
Where To Eat
Limani

Limani është padyshim një nga vendet më të njohura në Sarandë dhe restoranti më i madh në qytet. Ndodhet pikërisht në qendër, një destinacion lehtësisht i arritshëm. Në këtë restorant serviren pjata të ndryshme, nga mishi, picat, makaronat e sallatrat. Ushqimi me cilësi shumë të mirë, çmimet e arsyeshme dhe vendndodhja mbi ujë, e bëjnë atë një restorant tepër të këndshëm. Nëse dëshironi një restorant të stilit ‘komercial’ atëherë vizitoni Limanin.
  • Hapur gjatë gjithë vitit.
  • Pagesat me kartë ofrohen për porosi mbi 1000 lekë.

Kontakt

Adresa: Rruga Jonianet 3, Sarandë 9701

Cel:+355 85 225 858

Vendndodhja në Google maps

Shikoni gjithashtu

Our Partners