...
Planifiko
turin tënd
Vizitoni ishujt e Ksamilit

Një nga destinacionet më të njohura në Rivierën Shqiptare, Ksamili, ndodhet 15 kilometra në jug të Sarandës. Rëra e imët e bardhë, ujrat e bruztë, ishujt e gjelbëruar pjesë e Parkut Kombëtar të Butrintit, gjiret e fshehura ku mund të arrihet vetëm me kanoe a varkë, i japin jehonë perlës së Jonit si një nga destinacionet më të pëlqyer, frekuentuara dhe të njohura.

Our Partners