...
Planifiko
turin tënd
Udhëtoni në kohë dhe eksploroni qytetin antik të Butrintit

I përshkruar gjerësisht si një “mikrokozmos i historisë së Mesdheut”, dikur një qytet antik, tashmë Butrinti është një nga atraksionet më me vlerë, historike dhe arkeologjike. Vendi i parë arkeologjik shqiptar i përfshirë në Listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s përfshin një koleksion të mrekullueshëm monumentesh antike. I gjendur në një zonë ligatinore, vizitorët mund të bëjnë gjithashtu një shëtitje me varkë në liqenin e Butrintit dhe të shijojnë pamjet e mrekullueshme mbi liqen, detin Jon dhe Kalanë e Ali Pashës

Our Partners