...
Planifiko
turin tënd
Vizitoni plazhet më të bukura të Sarandës

Ujëra kristal të pastër, guralecë të bardhë, shkëmbinj të lartë, gjire të fshehura mes bimësisë së dendur... Nuk është përshkrimi i një tabloje, por peizazhi i plazheve më të bukura të Rivierës Shqiptare. Plazhi i Manastirit, plazhi i Pulëbardhës, ai i Pasqyrave janë disa nga plazhet më të vizituara dhe mbresëlënëse që shtrihen përgjatë vijës bregdetare të Sarandës.

Our Partners