...
Planifiko
turin tënd
Shija e mesdheut në pjatën tuaj

Gatimet dhe guidat e degustimit janë një tjetër përvojë e veçantë që nuk duhet humbur gjatë qëndrimit tuaj në Sarandë. Klima e butë mesdhetare, pozita gjeografike e jo vetëm, favorizojnë dhe pasurojnë kulinarinë e Sarandës me shije të freskëta tipike mesdhetare. Peshku i gatuar në skarë, frutat e detit, agrumet, perimet dhe mishi i shijshëm janë kryefjala e çdo menuje. Në rrethinat e qytetit janë ngritur gjithashtu shumë ferma agroturizmi të cilat ofrojnë një përvojë edhe më unike drejt zbulimit të pjatave dhe shijeve të këtij qyteti bregdetar.

Our Partners