...
Planifiko
turin tënd
Zbuloni dhe eksploroni me varkë gjiret e fshehura të Sarandës

Saranda është një destinacion i njohur për plazhet e mahnitshme, klimën e ngrohtë, ujërat e kristaltë, natyrën dhe vendet unike që shkrihen me mikpritjen e saj të ngrohtë. Megjithatë vija e gjatë bregdetare e këtij qyteti fsheh shumë margaritarë të tjerë, gjire të pazbuluara e plazhe të pashkelura. Gjiri i Rrojdhes, Gremina, Kakome e Krorëz, janë vetëm disa nga plazhet e fshehura, të cilat mund t’i vizitoni vetëm me një mjet lundrues. Çfarë prisni? Rezervoni një të tillë dhe zhytyni në aventura.

Our Partners