...
Planifiko
turin tënd
Ngjituni në Kalanë e Lëkurësit dhe shijoni Sarandën nga lartësia

Një nga vendet më me vlerë për t’u vizituar, që gjendet vetëm 2 kilometra larg nga qyteti i Sarandës. Një thesar i trashëgimisë kulturore lokale e jo vetëm që gjendet në majë të një kodre mes rrënojave të fshatit me të njëjtin emër. Kalaja e Lëkurësit mendohet të jetë ndërtuar rreth shekullit XVI dhe XVII, ofron një panoramë magjepsëse që shtrihet deri në kufirin grek në Korfuz. Nga këtu mund të shijoni Sarandën nga lartësia dhe të shkrepni fotot më të bukura.

Our Partners