...
Guidë Turistike
Boat Trip

IonAlb Travel & Tours ka varkën më ikonike që nuk duhet ta humbisni kur të jeni në Sarandë: The Onhezmus1. Emërtuar sipas emrit të lashtë të Sarandës, The Onhezmus 1 është një anije e madhe prej druri me një stil klasik. The Onhezmus 1 niset çdo ditë në orën 10:00 dhe kthehet në orën 17:00 dhe gjatë udhëtimit shërben drekën dhe pijet. Udhëtimi me anije varet nga kushtet e moti. Ai fillon nga Saranda në Gjirin e Plakotos ose Gjirin e Batit dhe gjatë rrugës bëhen disa ndalesa për të shijuar pamjet, plazhet dhe për të krijuar mundësi për të notuar. Pas kthimit në Sarandë, anija shndërrohet në një bar, në afërsi të portit dhe bën një pushim rreth 1 orë.

Informacion rreth guidës turistike
Çfarë përfshihet

Sarandë-Gjiri i Pllakotoit
 • 10:00- Ora 10:00- Nisja nga moli pranë Zyrës së Informacionit “Globi”
 • 10:30- Ndalesa e shkurtër për të shijuar pamjen e Kepit të Qefalit
 • 10:45- Lundrim përgjatë Gjirit të Kakomesë dhe ndalim në plazhin e Krorëzës për not
 • 13:00- Dreka për të gjithë ata që kanë rezervuar paketën e plotë
 • 14:00- Lundrim në Gjiri Pllatokoit dhe një pushim për këdo që do të notojë
 • 16:00- Lundrimi për në Sarandë
 • 17:00- Mbërritja në Sarandë
  Sarandë- Gjiri i Batit
 • 10: 00- Nisja nga  Zyra e Informacionit “Globi”
 • 10: 30- Ndalesë për not në Plazhin e Pulëbardhës
 • 12: 00- Lundrim përgjatë Ishujve Ksamil dhe ndalim në Gjirin e Batit për not.
 • 13:00- Dreka për të gjithë ata që kanë rezervuar paketën e plotë
 • 16: 00- Lundrim për në Sarandë dhe 17:00 mbërritja

Kohëzgjatja

-

Shënime

KONTAKT
Adresa :Rruga Gjergj Araniti, kati i tretë
Tel: 0693197484
Emaili_isufi@yahoo.com
Web: http://www.ionalb.com/services/sherbime-portuale/

Our Partners