...
Guidë Turistike
Udhëtime Njëditore

TERINI TRAVEL ndodhet në Sarandë dhe ofron shërbime lundrimi, ekskursione, guida, makina me qira, transport me minibus e autobus dhe rezervime hoteli.

Informacion rreth guidës turistike
Çfarë përfshihet

Shërbimet:
 • Transport
 • Makina me qira
 • Shërbimet e lundrimit
  Atraksione turistike:
 • Syri i kaltër
 • Saranda
 • Ksamil
 • Butrinti
 • Gjirokaster
  Guida
  :
 • Udhëtim njëditor në Butrint
 • Udhëtim njëditor në Gjirokastër dhe Syri i Kaltër
 • Udhëtim njëditor në Gjirokastër, Syri i Kaltër dhe Kalaja e Lëkursit etj

Kohëzgjatja

-

Shënime

KONTAKT
Adresa: Rruga Mitat Hoxha , kati i parë
Tel: 0692094030     
  +355 85 224 985
Email: terinitravel@yahoo.com
Web: https://terini-travel.com/  
https://sarandealbania.com/

Our Partners