...
Guidë Turistike
Udhëtime Ditore Sarandë-Korfuz

SARRIS ALBANIA ofron udhëtime ditore Sarandë-Korfuz-Sarandë. Kapaciteti i anijes është 520 pasagjerë dhe 16 makina. Koha e udhëtimit nga Saranda në Korfuz është 1 orë e 10 minuta. Sarris Cruise ka filluar aktivitetin e saj në vitin 2005 me zyrat qendrore në Korfuz, Greqi dhe pikën e tij të përfaqësimit në Sarandë. Qëllimi i tyre kryesor është të ofrojnë çmimet më të mira në treg, udhëtime të rehatshme dhe të sigurtë.

Informacion rreth guidës turistike
Çfarë përfshihet

-

Kohëzgjatja

-

Shënime

KONTAKT
Adresa:  Lagjja nr.4, Rruga Mitat Hoxha, Zyra nr.7, Sarandë
Tel: 069 20 91 699
Email: pilo.gllava@hotmail.com

Our Partners