...
Guidë Turistike
Lundrime Private me Jaht

ADS është një agjenci jahtesh me qendër në Sarandë dhe Durrës që u ofron të gjithë pronarëve të jahteve një gamë të gjerë shërbimesh mbështetëse në port. Misioni i tyre është t'u sigurojë mbështetje dhe shërbim, por dhe guida turistike private për turistët.

Informacion rreth guidës turistike
Çfarë përfshihet

  • Për pronarët e jahteve
  • Formalitetet e portit, Transfertat,  Furnizime për çdo lloj nevoje 
  • Për Individët
  • Guida Private për të zbuluar perlat e fshehura të Rivierës Shqiptare.

Kohëzgjatja

-

Shënime

KONTAKT
Adresa: Lagjja nr.1, RrugaTelat Noga , pallati nr.10, kati i katërt
Tel: 0696722800
Email: kreshnik_uka@live.com           
           info@albania-destination.com
Website :
           
https://albania-destination.com/about-us/

Our Partners