...
Guidë Turistike
Safari me Jeep

Sipa Tours është një nga agjencitë turistike më të njohura në Shqipëri e specializuar në guida dhe ekskursione.

Informacion rreth guidës turistike
Çfarë përfshihet


  •  Akomodim
  • Makina & Shërbim transporti
  • Shërbimet e lundrimit
  • Jeep Safari 
  • Ngjitje
  • Zhytje
  • Rafting

Kohëzgjatja

-

Shënime

KONTAKT  

Adresa: Lagjja nr. 4, Rruga Mithat Hoxha, Ndërtesa nr.9.
Email: info@sipatours.com
Tel: 085226675        
       0682035250        
       0697841050
 Website:  http://sipatours.com/

Our Partners