...
Guidë Turistike
Lundrime Private

Prej 36 vitesh ekspertët e RIVIERA TRAVEL ofrojnë zgjedhje të shkëlqyera pushimesh, por gjithashtu sigurohen që çdo ofertë të jetë më e mira për ju. Fokusi kryesor i Rivieras është te cilësia dhe jo sasia.

Informacion rreth guidës turistike
Çfarë përfshihet

  • Shërbim me pesë yje nga një ekip që flet anglisht
  • Ekskursione ditore dhe guida lokale 
  • Shërbim i ofruar nga Riviera Travel: Drejtues për mjetin e lundrimit dhe menaxher guide.
  • Çaj dhe kafe falas në kabinën tuaj
  • Vakti i mëngjesit dhe snacks për pasdite
  • Wi-Fi falas 

Kohëzgjatja

-

Shënime

KONTAKT
Adresa: Rruga Butrinti, Kati i parë
Tel: 0692276460
Email: vasilbarka@hotmail.com 
Web: https://www.rivieratravel.com.au/  

Our Partners