...
Event
Plazhe dhe Gjire të Fshehura
01 shtator 2022

Saranda është një destinacion i njohur për plazhet e mahnitshme, klimën e ngrohtë, ujërat e kristaltë, natyrën dhe vendet unike që shkrihen me mikpritjen e saj të ngrohtë. Ky aktivitet synon të krijojë, standardizojë dhe promovojë një broshurë turistike cilësore (si një nga burimet më të njohura të informacionit për turistët) vetëm për plazhet dhe gjiret e fshehura të vizitueshme vetëm me varkë.

Shikoni gjithashtu
hidden beachesevent.jpg
Plazhe dhe Gjire të Fshehura

Saranda është një destinacion i njohur për plazhet e mahnitshme, klimën e ngrohtë, ujërat e kristaltë, natyrën dhe vendet unike që shkrihen me mikpritjen e saj të ngrohtë. Ky aktivitet synon të krijojë, standardizojë dhe promovojë një broshurë turistike cilësore (si një nga burimet më të njohura të informacionit për turistët) vetëm për plazhet dhe gjiret e fshehura të vizitueshme vetëm me varkë.

Më shumë

Our Partners