...
Event
Solar Music Festival
25 Gsh - 27 Gsh

"Solar Music Festival" është një festival i ri i cili do të sjellë në qytetin e bukur mesdhetar të Sarandës DJ të nivelit botëror, artistë dhe muzikantë të njohur e jo vetëm . Ky event treditor do të jetë kombinimi i muzikës së mirë, festave të jashtëzakonshme në anije, si edhe të pushuarit në plazh përgjatë ditës. Ky aktivitet do të ketë një program argëtues të jetës së natës ndryshe nga festivalët e tjerë.

Shikoni gjithashtu
solar.jpg
Solar Music Festival

"Solar Music Festival" është një festival i ri i cili do të sjellë në qytetin e bukur mesdhetar të Sarandës DJ të nivelit botëror, artistë dhe muzikantë të njohur e jo vetëm . Ky event treditor do të jetë kombinimi i muzikës së mirë, festave të jashtëzakonshme në anije, si edhe të pushuarit në plazh përgjatë ditës. Ky aktivitet do të ketë një program argëtues të jetës së natës ndryshe nga festivalët e tjerë.

Më shumë

beachvolley.jpg
Saranda Beach Games

Veç diellit-detit-rërës, (Sun, Sea, Sand) ky event do t'i shtojë një tjetër S të madhe Sarandës-Sportin. Paddling, Wind Surfing, Scuba Diving, Duathlon etj do të jenë disa nga aktivitetet kryesore që do të rrisin dëshirën për të marrë pjesë në Saranda Beach Games dhe për ta konsideruar qytetin e Sarandës jo vetëm si një destinacion për plazhin dhe detin, por edhe për argëtim, sport dhe gamën e aktiviteteve që mund të bëni në qytet.

Më shumë

Reposta_365488593_777522154167336_8580326928042238587_nheic.png
Saranda Folk On

Saranda Folk On është një koncert muzikor me fokus muzikën tradicionale dhe kostumografinë që synon të jetë një vlerë e shtuar për kalendarin e eventeve kulturore në Sarandë dhe të krijojë eksperienca më të pasura dhe të rrisë vlerësimin ndaj kulturës.

Më shumë

Our Partners