...
Vende Unike
Plazhi i Pulëbardhës

Me ujëra të kthjellët që përplasen mbi guralecët e bardhë, Plazhi i Pulëbardhës është një nga gjiret më të bukur rrëzë një kodre, që gjendet vetëm rreth 10 kilometra nga Saranda.

I rrethuar nga peizazhe mahnitëse dhe shkëmbinj të lartë, ky vend është një perlë e fshehur. Megjithatë gjatë stinës së verës ky është një nga plazhet më të populluar  në Sarandë.

Shikoni Gjithashtu

Our Partners