...
Vende Unike
Plazhi i Manastirit

Perlë e Rivierës Shqiptare, Plazhi i Manastirit ndodhet poshtë kodrës me të njëjtin emër, ku është ngritur manastiri i Shën Gjergjit.

Rrallëherë mbushur me njerëz, ky plazh gjendet në një gji të mrekullueshëm që është i izoluar nga të dyja anët nga shkëmbinjtë që përfundojnë deri në det. Ky plazh me detin ngjyrë smeraldi, është thuajse i fshehur nga sytë e njerëzve dhe një vend unik për t'ia kaluar mirë nën shoqërinë e njerëzve të dashur.

Shikoni Gjithashtu

Our Partners